ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝAΦΟΡΑ ΤΩΝ golden Boys...

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝAΦΟΡΑ ΤΩΝ golden Boys...


 

Στα όπα όπα τα golden boys της ΔΕΗ με μισθούς 2009, υπερβάσεις και σπατάλες σε οργανισμούς ...


Η εποχή των golden boys της ΔΕΗ ήρθε… Μισθοί 2009 στα στελέχη της ΔΕΗ, υπερβάσεις και σπατάλες σε οργανισμούς, την ώρα που το ρεύμα αυξάνεται και η 13η σύνταξη αναβάλλεται για το καλό της οικονομίας, όπως αναφέρεται σε αναλυτικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Τριάντη για το documentonews.gr.

Στα επίπεδα των παχιών αγελάδων προ του 2009 επιστρέφουν οι μισθοί των υψηλόβαθμων στελεχών της ΔΕΗ με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Την ώρα που το κοινωνικό μέρισμα έχει περικοπεί δραματικά, η 13η σύνταξη καταργείται, τα τιμολόγια του ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 13,1% και ο κατώτατος μισθός παραμένει χαμηλά, η ΔΕΗ παρέχει αποδοχές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Στάσση και στους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους και δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε γενικούς διευθυντές και διευθυντές της εταιρείας. Υστερα από δέκα χρόνια περικοπών και περιορισμού των δαπανών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δημιουργεί νέα «γαλάζια» golden boys, όπως την προ κρίσης περίοδο, παρότι η ΔΕΗ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως άλλωστε κατήγγειλαν προεκλογικά κορυφαία στελέχη της ΝΔ καθώς και ο νυν υπουργός Κωστής Χατζηδάκης. Η ανάπτυξη ήρθε μόνο για τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη της ΔΕΗ, ενώ δεν αποκλείεται νέα γενιά «γαλάζιων» golden boys να δούμε και σε άλλες δημόσιες εταιρείες, καθώς ήδη διαπιστώνονται σπατάλες, όπως στην ΕΡΤ.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ ΑΕ έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Αποφασίστηκαν οι νέες αποδοχές των μελών του ΔΣ αλλά και των επιτροπών με βάση τις διατάξεις του νόμου 4643/2019 που εισηγήθηκε ο αρμόδιος υπουργός Κ. Χατζηδάκης, καθώς και η διαδικασία πρόσληψης και η πολιτική αποδοχών των στελεχών της εταιρείας. Οπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο που δημοσιεύει το Documento, το οποίο αποτελεί την εισήγηση του ΔΣ προς τους μετόχους η οποία έγινε αποδεκτή, οι αποδοχές για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γ. Στάσση θα ανέρχονται σε 200.000 ευρώ, ενώ για τους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους σε 120.000 ευρώ ετησίως. Τα στελέχη δικαιούνται επίσης τη «χορήγηση χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου με κάλυψη των συναφών δαπανών».

Σε 100.000 ευρώ μεικτά ανέρχονται οι αποδοχές σε ετήσια βάση των γενικών διευθυντών της ΔΕΗ, ενώ οι διευθυντές θα λάβουν 70.000 ευρώ μεικτά. Δικαιούνται επίσης εταιρικό αυτοκίνητο και τις δαπάνες καλύπτει η ΔΕΗ.

«Η νέα διοίκηση, με δεδομένο ότι παρέλαβε την εταιρεία με τεράστια οικονομικά προβλήματα, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να προχωρήσει στην αύξηση των αποδοχών για τα στελέχη της ΔΕΗ σε επίπεδα προ κρίσης και ταυτόχρονα κατήργησε τη συλλογική σύμβαση εργασίας» τονίζει στο Documento ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Και μπόνους 50.000 έως 100.000 ευρώ

Στο ίδιο έγγραφο προβλέπεται επίσης η δυνατότητα χορήγησης μπόνους στα παραπάνω στελέχη της εταιρείας, το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 50% των τακτικών αποδοχών. Πρακτικά σημαίνει επιπλέον καταβολή 100.000 ευρώ

στον Γ. Στάσση, 60.000 ευρώ στους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους και 50.000 ευρώ στους γενικούς διευθυντές της ΔΕΗ. Μπόνους προβλέπεται και για τους διευθυντές, αλλά στο 30% των τακτικών αποδοχών τους, δηλαδή επιπλέον αμοιβή 21.000 ευρώ το ανώτερο στον καθένα.

«Οι ανωτέρω μεταβλητές μεικτές αποδοχές θα καταβάλλονται μετά τη δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων και υπό την προϋπόθεση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων συναντημένων με KPIs συνδεδεμένων με τον εγκριθέντα από το ΔΣ ετήσιο τακτικό προϋπολογισμό και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας» επισημαίνεται στο σχετικό έγγραφο.

Στο έγγραφο αναφέρεται ακόμη πρόσθετη αμοιβή ύψους 400 ευρώ ανά συνεδρίαση επιτροπής του ΔΣ, με «το ανώτατο όριο των αμοιβών αυτών να ανέρχεται για τον πρόεδρο και ανά μέλος της επιτροπής στο μεικτό ποσό των 23.000 ευρώ ετησίως».

πηγή



ΔΕΗ: Αυξήσεις έως και 300% στις αμοιβές των golden boys το 2020...

Κατά 300% αυξήθηκαν οι αμοιβές των μελών του ΔΣ της ΔΕΗ το πρώτο εξάμηνο του 2020 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019.

Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που περιέχονται στις οικονομικές εκθέσεις της ΔΕΗ και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για αυξήσεις «φωτιά» που θέσπισε η ΔΕΗ τον Ιανουάριο του 2019 επί υπουργίας Κωστή Χατζηδάκη και αποκάλυψε το documentonews.gr, κάνοντας λόγο για ολική επαναφορά των golden boys στη ΔΕΗ έπειτα από 10 χρόνια, περιστολών και συμμαζέματος των δαπανών.

Ας δούμε όμως τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της ΔΕΗ. Το πρώτο εξάμηνο του 2020 οι αμοιβές των μελών του ΔΣ της ΔΕΗ ανήλθαν σε 334.000 ευρώ, έναντι 105.000 ευρώ που ήταν το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019. Πρόκειται δηλαδή για αύξηση ύψους 300% για το επίμαχο χρονικό διάστημα το οποίο προήλθε εξαιτίας των αυξήσεων που δόθηκαν στα golden boys της ΔΕΗ. Εάν στις αμοιβές των μελών του ΔΣ συμπεριλάβουμε και τις αμοιβές των αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων αλλά και των γενικών διευθυντών τότε τα έξοδα της ΔΕΗ έχουν αυξηθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020 κατά σχεδόν 100%. Είναι χαρακτηριστικό πως  από 437.000 ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2019 ανήλθαν σε 859.000 ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Η εκτόξευση των αμοιβών των golden boys της ΔΕΗ το 2020 φαίνεται ξεκάθαρα από τα ετήσια στοιχεία της εταιρείας το 2018 και το 2019. Συγκεκριμένα και με βάση πάντα τα επίσημα στοιχεία, το 2018 οι αμοιβές των μελών του ΔΣ για όλο το έτος ανήλθαν σε 198.000 ευρώ, ενώ το 2019 αυξήθηκαν σε 288.000 ευρώ (Όταν το 2020 μόνο το πρώτο εξάμηνο έχουν αγγίξει τα 334.000 ευρώ) . Σε ό,τι αφορά στο σύνολο των αμοιβών του ΔΣ μαζί με αυτές των αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων και των γενικών διευθυντών τότε, το 2018 ανήλθαν σε 785.000 ευρώ και το 2019 σε 942.000 ευρώ. Με λίγα λόγια οι αμοιβές για το πρώτο εξάμηνο του 2020 (859.000 ευρώ), ξεπερνούν το σύνολο των ετήσιων  αμοιβών του 2018 και είναι σχεδόν ίδιες με αυτές για ολόκληρη το 2019.

Με δεδομένο ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στη μισθοδοτική πολιτική της ΔΕΗ τότε το 2020 θα είναι χρονιά ρεκόρ δεκαετίας στις αμοιβές των golden boys και θα φτάσει τα ίδια επίπεδα με αυτά του 2009, όταν τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας ήταν διαφορετικά. Σημειώνεται ότι από το 2010 και μέχρι το 2019 οι αμοιβές για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ (και των θυγατρικών της εταιρειών ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ Ανανεώσιμες) καθώς και για τους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους και τους γενικούς διευθυντές δεν ξεπερνούσαν τις 5.000 ευρώ μεικτά, κάτι που σήμαινε καθαρές μηνιαίες αποδοχές 2.600-2.800 ευρώ. Μέχρι που ήρθε στην εξουσία η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα πράγματα αλλάξαν, αλλά μόνο για τα golden boys.

Η ολική επαναφορά των golden boys

Όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr, στις 23 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ ΑΕ έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Εκεί αποφασίστηκαν οι νέες αποδοχές των μελών του ΔΣ αλλά και των επιτροπών με βάση τις διατάξεις του νόμου 4643/2019 που εισηγήθηκε ο τότε αρμόδιος υπουργός Κ. Χατζηδάκης. Mε βάση τα όσα αποφασίστηκαν οι αποδοχές ανέρχονται για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γ. Στάσση σε 200.000 ευρώ, ενώ για τους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους σε 120.000 ευρώ ετησίως. Τα στελέχη δικαιούνται επίσης τη «χορήγηση χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου με κάλυψη των συναφών δαπανών».

Σε 100.000 ευρώ μεικτά ανέρχονται οι αποδοχές σε ετήσια βάση των γενικών διευθυντών της ΔΕΗ, ενώ οι διευθυντές λαμβάνουν 70.000 ευρώ μεικτά. Δικαιούνται επίσης εταιρικό αυτοκίνητο και τις δαπάνες καλύπτει η ΔΕΗ.

Στο ίδιο έγγραφο προβλέπεται επίσης η δυνατότητα χορήγησης μπόνους στα στελέχη της εταιρείας, το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 50% των τακτικών αποδοχών. Πρακτικά  αυτό σημαίνει επιπλέον καταβολή 100.000 ευρώ στον Γ. Στάσση, 60.000 ευρώ στους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους και 50.000 ευρώ στους γενικούς διευθυντές της ΔΕΗ. Μπόνους προβλέπεται και για τους διευθυντές, αλλά στο 30% των τακτικών αποδοχών τους, δηλαδή επιπλέον αμοιβή 21.000 ευρώ το ανώτερο στον καθένα. Στο έγγραφο αναφέρεται ακόμη πρόσθετη αμοιβή ύψους 400 ευρώ ανά συνεδρίαση επιτροπής του ΔΣ, με «το ανώτατο όριο των αμοιβών αυτών να ανέρχεται για τον πρόεδρο και ανά μέλος της επιτροπής στο μεικτό ποσό των 23.000 ευρώ ετησίως».

πηγή

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ...VIDEO


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ

"ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε."


ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΔΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ...

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ...

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...


Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ...




Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ...


Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ...


ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ 

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

 
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ. 

Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...




ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ 

ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ 
ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/



Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ «ΠΕΖΗΣ» ΓΡΑΦΗΣ (ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ). Η ΒΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΦΟΒΟ, Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ) ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΤΑΣΙΑΣ. 
 Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


 


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .... ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΤΟ 2014 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΕΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ .... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...






https://esyzakynthion.blogspot.com/2021/06/golden-boys.html?fbclid=IwAR1zk4

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια