ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ακούστε τον ήχο του μαγνητικού πεδίου της Γης-Τρομακτικός, απόκοσμος.

 

 ...λέει το άρθρο αλλα γιατί ;;;; Ας αναρωτηθούμε....




Αναδημοσίευση από πηγή:
https://www.iefimerida.gr/kosmos/ihos-magnitikoy-pedioy-gis-tromaktikos-apokosmos

Κάπως τρομακτικός είναι ο ήχος του προστατευτικού μαγνητικού πεδίου της Γης, ο οποίος ακούστηκε για πρώτη φορά, όπως ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA). https://soundcloud.com/esa/the-scary-sound-of-earths-magnetic-field

Επιστήμονες του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Δανίας πήραν μαγνητικά σήματα που είχαν καταγράψει οι ευρωπαϊκοί δορυφόροι Swarm και τα μετέτρεψαν σε ήχους.

Στην πραγματικότητα, το ίδιο το μαγνητικό πεδίο γύρω από τον πλανήτη μας δεν μπορεί να παρατηρηθεί ούτε να ακουστεί άμεσα. Είναι μια πολύπλοκη και δυναμική «φυσαλίδα», που μας κρατά ασφαλείς από την κοσμική ακτινοβολία και τα φορτισμένα σωματίδια του ισχυρού ηλιακού «ανέμου». Όταν αυτά τα σωματίδια συγκρούονται με τα άτομα και τα μόρια -κυρίως οξυγόνου και αζώτου- στην ανώτερη γήινη ατμόσφαιρα, τότε ένα μέρος από τις συγκρούσεις μετατρέπεται στο πράσινο-μπλε θεαματικό πολικό σέλας.

Το γήινο μαγνητικό πεδίο παράγεται κυρίως από έναν «ωκεανό» πολύ θερμού και στροβιλιζόμενου λιωμένου σιδήρου στον εξωτερικό πυρήνα του πλανήτη μας, ο οποίος δημιουργεί ηλεκτρικά ρεύματα, τα οποία με τη σειρά τους γεννούν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Οι τρεις δορυφόροι του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος

Το «τρίο» των δορυφόρων της αποστολής Swarm της ESA, που εκτοξεύτηκαν το 2013, μελετούν το γήινο μαγνητικό πεδίο, καταγράφοντας με ακρίβεια τα σήματά του.

Οι Δανοί ερευνητές και μουσικοί χρησιμοποίησαν αυτά τα μαγνητικά δεδομένα, τόσο του πυρήνα της Γης όσο και μιας γεωμαγνητικής καταιγίδας που είχε δημιουργηθεί μετά από μια ηλιακή έκρηξη, για να τα μετατρέψουν σε ήχους, οι οποίοι ακούγονται λιγάκι σαν… υπόκρουση σε εφιάλτη.

Όπως ανέφεραν, η πρόθεσή τους δεν είναι να τρομάξουν τους ανθρώπους, αλλά να υπενθυμίσουν ότι το μαγνητικό πεδίο υπάρχει και, μολονότι ακούγεται κάπως ανησυχητικό, στην πραγματικότητα η ζωή στη Γη εξαρτιέται από αυτό.

Μια σειρά από ηχεία στην πλατεία Σόλμπγιερκ της Κοπεγχάγης θα εκπέμπουν ανά περιοδικά διαστήματα τον ήχο του μαγνητικού πεδίου καθ' όλη την εβδομάδα 24-30 Οκτωβρίου.

Ακούστε παρακάτω τον ήχο του μαγνητικού πεδίου της Γης

https://soundcloud.com/esa/the-scary-sound-of-earths-magnetic-field

ΠΗΓΗ:

https://www.iefimerida.gr/kosmos/ihos-magnitikoy-pedioy-gis-tromaktikos-apokosmos

......................................................................................................................................................

Απάντηση στο παραπάνω άρθρο:


Οχι δεν είναι απόκοσμος ο ήχος. Απόκοσμη είναι η αιτία του συγκεκριμένου ήχου.


Μοιάζει σαν να είναι ο ήχος ενός ζωντανού οργανισμού που αγωνιά να ξεφύγει απο τα δεσμά του να κόψει τις αλυσίδες με τις οποίες είναι δεμένος. Ο πλανήτης μας αγωνιά να ελευθερωθεί απο κάτι απόκοσμο και τρομακτικά βρωμερό σαν βόθρος με αναθυμιάσεις μέσα στον οποίο έχει εγκλωβισθεί και ασφυκτυά. 


Ο πλανήτης μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται βοή-Θεία. Δεν τον ακούτε που μοιάζει σαν να ψάχνει να βρεί το κλειδί να ξεκλειδώσει τις αλυσίδες του απεγνωσμένα;; Ποιό άραγε είναι το κλειδί;;; Το κλειδί είναι ο Ανθρωπος. 


Ο αληθινός πρωταρχικός Ανθρωπος, ο Ελλην*,της Δημιουργίας είναι υπεύθυνος να προστατέψει τον πλανήτη και όλη την Δημιουργία απο το απόκοσμο δίκαιο απόκοσμων όντων που βιάζουν τα πάντα πάνω του. Οχι πλανήτη μου γαία Δήμητρα 'Αρτεμη. Μην αγωνιάς, ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ! Ερχόμαστε! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι ! Ούτε το όνομά σου δεν μας έμαθαν ποτέ!



*Ο Ελλην. Ελλην είναι κωδική ονομασία και σημαίνει "Αυτός που θα καταφέρει να δεί το όλον φως". Ελλην δεν είναι απλά ο Ελλαδίτης, είναι όλοι οι αληθινοί άνθρωποι επάνω στην γη άσχετα απο το πού μένουν και πού έχουν γενηθεί. Η λέξη Ελλην δεν κλίνεται καθώς αποτελείται απο αυτά ακριβώς τα κωδικά σύμβολα της Ελληνικής Συμπαντικής γλώσσας (γράμματα) με συγκεκριμένο κωδικό α-ρυθμη-τικό αποτέλεσμα. Αλφα ρυθμοί (αριθμοί) συνθέτουν την Δημιουργία. Ο Ανθρωπος είναι το κλειδί προστασίας της αρχικής Δημιουργίας και συνεπώς του πλανήτη μας. Διάβασε περισσότερα εδώ για να μπείς στο νόημα.Ανθρωπε μάθε πως είμαστε ΕΝΑ με τον πλανήτη και έχουμε καθήκον να παρουσιασθούμε και να πολεμήσουμε το ΑΔΙΚΟ που πλήττει το Δίκαιο της φυσιολογίας των πάντων μαζί με το δικό μας. Ετσι θα σπάσουμε και τις δικές μας αλυσίδες.



Κασσάνδρα Λαμπροπούλου


Υποψήφια Βουλευτής Νομού Αργολίδας με την Ελλήνων Συνέλευσις-Αρτέμης Σώρρας

25/10/2022



#Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου  #Υποψήφιοι_Βουλευτές #Ελλήνων_Συνέλευσις



Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/10/blog-post_77.html


Διάβασε επίσης:

Η αποκατάσταση του έργου τέχνης της Δημιουργίας

'Ανθρωπος... το πιο εκμεταλλεύσιμο είδος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια